Welkom in mijn praktijk

Uw bent op bezoek op mijn website of heeft u een eerste afspraak met de Fysiotherapie Patrick van Erp gehad. In deze praktijkinfo staat algemene informatie over de werkwijze in mijn praktijk. Ik hoop met deze praktijkinformatie een positieve bijdrage te leveren aan uw herstel, en hoop dat u zich snel thuis voelt in mijn praktijk. Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk bij mij terecht.

De praktijk

U kunt bij mij terecht voor algemene behandelingen fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie Mulligan, bedrijfsfysiotherapie, maar ook voor training na een periode van klachten of Personal Training.
De praktijk is gespecialiseerd in orthopedische klachten, zoals schouder, heup, knie, enkel, nek- en rugklachten en behandeling van Whiplashklachten, traumatische hersenbeschadiging en burnout.

Openingstijden

Openingstijden van de praktijk:

Maandag: 8.30 - 18.00  
Dinsdag: 8.30 - 20.30 
Woensdag: 10.30 - 16.00  
Donderdag: 8.30 - 20.30 
Vrijdag: 8.30 - 12.30
Zaterdag: In overleg*
Zondag: In overleg* 
* Voor sporters bestaat de mogelijkheid rondom wedstrijden een afspraak te plannen.

De eerste afspraak

Bij de eerste afspraak voor de behandeling wordt uw behandeldossier aangemaakt. Ik vraag u om persoonsgegevens en informeer naar uw gezondheidsprobleem (anamnese). Na dit gesprek vindt het onderzoek plaats. Naar aanleiding van de anamnese en de resultaten van het onderzoek wordt een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan geeft aan voor welke therapievorm gekozen wordt en probeert een tijdspad aan te geven. Ook wordt besproken wat de inschatting is van het aantal behandelingen.
Het is gewenst bij elk bezoek een grote handdoek of badlaken mee te nemen.

*Ter voorbereiding op de eerste afspraak wil ik u vragen de "Doe de Check" in te vullen. 

De tweede en vervolgafspraken

Tijdens de 2de afspraak start ik met de behandeling van uw klacht. De duur van de behandeling bedraagt ongeveer een half uur. Dit is inclusief aan- en uitkleden.

Wanneer u onder behandeling bent

Wanneer u een afspraak heeft kunt u boven plaatsnemen in de wachtkamer. En wanneer u aan de beurt bent kom ik u halen.
Het kan voorkomen dat de behandeling bij een andere patiënt uitloopt. Indien u 10 minuten na begin van de afspraak nog niets van mij heeft vernomen, meld dit dan even.

Parkeren

De praktijk heeft een ruime parkeergelegenheid. U kunt uw fiets of auto zodanig parkeren dat anderen daar geen overlast van ondervinden. Auto's mogen niet geparkeerd worden aan de zijkant van de ingang. Er is een ruime gelegenheid de auto te parkeren op de parkeerstrook van de Marsstraat of op de parkeerstrook van de Boskoop. Fietsen kunnen onder het afdak geplaatst worden.

Zaaltraining

Indien u toestemming heeft om zelfstandig te trainen, kunt u direct beginnen met uw programma op de daarvoor afgesproken tijd.
Bij therapie in de trainingszaal bent u verplicht schone schoenen te dragen.

Het afzeggen van afspraken

Afspraken die 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht. Deel tijdig mee wanneer u verhinderd bent. Bij niet (tijdig) afzeggen binnen 24 uur voor de behandeling wordt het verzuimtarief in rekening gebracht. Bij onvoorziene omstandigheden kan hiervan afgeweken worden.
U kunt afzeggen:

  • telefonisch of SMS: 06-22743414 (spreek het antwoordapparaat in indien niet opgenomen wordt).
  • per mail: Fysio@patrickvanerp.nl

 

Wanneer u mij persoonlijk telefonisch wilt spreken

Wanneer u belt is het niet altijd mogelijk dat u mij direct aan de lijn krijgt. Laat dan uw gegevens achter en u wordt teruggebeld op een tijdstip dat ik hiervoor in de gelegenheid ben. U kunt uw vraag eventueel ook mailen naar: patrickvanerp@gmail.com

Algemene gegevens van de praktijk

Fysiotherapie Patrick van Erp

Lokatie Boskoop
Boskoop 1
5721TZ Asten (06-22743414)

 

Met vriendelijke groet,
Patrick van Erp