Bedrijfsfysiotherapie

 

Bedrijfsfysiotherapie

Werken is vaak een vanzelfsprekende bezigheid. Totdat er lichamelijke klachten ontstaan die mogelijk in relatie staan tot je werkzaamheden. Als werkgever wilt u dat een zieke werknemer zo snel mogelijk herstelt. En als werknemer wilt u gewoon weer aan het werk, maar wel zonder fysieke klachten. Gezamenlijk werken we aan snel en doeltreffend herstel.

Oplossing

Veel van arbeidsgerelateerde klachten ontstaan door een verkeerde houding of verkeerde belasting van het lichaam. Soms leidt dit tot chronische klachten of zelfs tot arbeidsongeschiktheid. Bedrijfsfysiotherapie kan dan een oplossing zijn.

Korter arbeidsverzuim met bedrijfsfysiotherapie

Het inschakelen van een bedrijfsfysiotherapeut heeft vele voordelen. Wanneer een werknemer dreigt uit te vallen kan een bedrijfsfysiotherapeut preventief ingeschakeld worden om dreigend arbeidsverzuim te voorkomen. Bij lichte klachten kan een bezoek aan de bedrijfsfysiotherapeut erger voorkomen. Mocht u onverhoopt toch uitvallen, dan kunt u binnen 48 uur terecht kan bij Fysiotherapie Patrick van Erp. Zo blijft het arbeidsverzuim vaak een stuk korter.

Preventieve bedrijfsfysiotherapie

Een goede analyse van de oorzaak van de klachten is belangrijk voor het herstel en om herhaling te voorkomen. Een bedrijfsfysiotherapeut kan de behandeling koppelen aan een bezoek aan het bedrijf om bijvoorbeeld naar de inrichting van de werkplek te kijken en advies te geven bij het inrichten of herinrichten van de werkplek.

Bedrijfsfysiotherapie is een waardevol behandelconcept en vormt een belangrijk onderdeel van het totaalconcept waarmee ik u behandel.

 

Medical Taping en Revalidatietraining kan het effect van Bedrijfsfysiotherapie goed ondersteunen.

Indien u meer informatie wilt? Neem gerust contact met mij op.