MAAK EEN AFSPRAAK
06 22 74 34 14

slidevervolg1 slidevervolg2 slidevervolg3 slidevervolg4

Wie ben ik

Ik ben Patrick van Erp, fysiotherapeut, geboren en getogen Astenaar, met grote interesse in "de mens". Ik heb een eenmanspraktijk die staat voor veel persoonlijke aandacht. Niet alleen voor uw klacht, maar vooral ook voor u als persoon. Binnen de huidige fysiotherapie wordt met betrekking tot verslaglegging en protokollering steeds meer gevraagd van de fysiotherapeut  Dit betekent dat er steeds minder tijd is voor het allerbelangrijkste: U, de patiĆ«nt. In mijn eigen werkomgeving kan ik u voldoende tijd en aandacht geven. Ik wil namelijk graag weten wat uw persoonlijke doelen zijn om samen in een ontspannen sfeer te kunnen werken aan uw herstel. Oftewel, er is altijd tijd voor een kopje koffie.

Hands-off of hands-on?
Als sportfysiotherapeut ben ik een groot voorstander van een actieve benadering van klachten en kunnen oefeningen gedaan worden in de trainingsruimte. De huidige trend om vrijwel elke klacht volgens de hands-off methode te benaderen zie ik als een verschraling van de fysiotherapie. Er worden soms louter volgens protokol oefeningen gedaan en de behandeling bestaat uit evaluatie van de vragenlijsten. Deze hands-off methode vul ik graag aan met hands-on fysiotherapie: massage om de spanning te normaliseren, de doorbloeding te verbeteren of gewoon te zorgen dat u minder pijnklachten heeft. Rekkingen om de flexibiliteit van uw spieren te verbeteren, mobilisaties om meer beweeglijkheid in uw lijf en leden te krijgen en taping om u beter te laten bewegen waardoor u dus ook beter kunt oefenen. 

Mijn behandeling richt zich niet alleen op het verhelpen van de klacht, maar ook op het aanpakken van een eventueel achterliggende oorzaak. Want alleen op die manier wordt uiteindelijk voorkomen dat klachten terugkeren. Naar mijn mening is goede fysiotherapie maatwerk en zijn de patiƫnten en hun klachten slechts zelden in de bekende hokjes te plaatsen. Individuele aandacht, met daarbij een individueel aanbod van de therapiemogelijkheden, dat ben ik.

 

Ik wil een kijkje nemen in de praktijk   Ja, ik wil een afspraak maken

Contact

Boskoop 1
5721 WT, Asten
06 22 74 34 14
info@patrickvanerp.nl

{mosmap}

Contactformulier

 1. Ongeldige invoer
 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer
 5. Antispam
  Ongeldige invoer

Online Plannen

Leuke weetjes, intressante artikelen wij houden u op de hoogte...

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. Antispam*
  Ongeldige invoer

Maar u kunt ons natuurlijk ook blijven volgen op de belangrijkste social media:

icon-facebookicon-twitter