MAAK EEN AFSPRAAK
06 22 74 34 14

slidevervolg1 slidevervolg2 slidevervolg3 slidevervolg4

Eigen Risico

Fysiotherapie Patrick van Erp heeft voor 2014 met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract afgesloten. Afhankelijk van de polis die u heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar kan uw fysiotherapeutische behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed worden.

De meeste klachten waarvoor een patiënt zich meldt behoren tot de "niet-chronische klachten". Wanneer er sprake is van een niet-chronische aandoening  kan fysiotherapie vergoed worden vanuit uw aanvullende polis. U betaalt hiervoor geen "eigen risico". 
Wel is het van belang wat voor soort polis u heeft afgesloten bij uw zorgverekeraar. Het aantal vergoedingen of het te vergoeden bedrag voor fysiotherapie verschilt per zorgverzekeraar en per polissoort. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent wat uw polis vergoed zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hoewel ik dit kan controleren en u hierin kan adviseren, bent u namelijk zelf verantwoordelijk voor gemaakte kosten.

Als er sprake is van een chronische indicatie (vooral niet te verwarren met chronische klacht) zal uw fysiotherapeutische behandeling vanaf behandeling 21 vergoed worden vanuit uw basispolisVan een chronische indicatie is sprake als uw aandoening voorkomt op de lijst die is samengesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hierbij dient u in 2014 nog rekening te houden met uw eigen risico van € 360,-.  Indien u met uw medische zorg nog niet volledig aan uw eigen risico zit, dan kunnen de fysiotherapeutische behandelingen ten koste komen van het eigen risico tot het uiteindelijke een bedrag van € 360,-.

Heeft u vragen over het "Eigen Risico": Ik leg het u graag persoonlijk uit.

 

Wat kost fysiotherapie bij Fysiotherapie Patrick van Erp     Ja, ik wil een afspraak maken

Contact

Boskoop 1
5721 WT, Asten
06 22 74 34 14
info@patrickvanerp.nl

{mosmap}

Contactformulier

 1. Ongeldige invoer
 2. Ongeldige invoer
 3. Ongeldige invoer
 4. Ongeldige invoer
 5. Antispam
  Ongeldige invoer

Online Plannen

Leuke weetjes, intressante artikelen wij houden u op de hoogte...

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. Antispam*
  Ongeldige invoer

Maar u kunt ons natuurlijk ook blijven volgen op de belangrijkste social media:

icon-facebookicon-twitter